Játszó/Házhoz társasjáték kölcsönzés

Új szolgáltatásunk keretében az otthonodba költözhet egy kicsit a Játszóház. Kölcsönözz tőlünk társasokat, tanuld meg őket a segítségünkkel, és játssz többet a családoddal, barátaiddal, lakótársaiddal!

Hogyan működik?

Havonta vagy kéthetente érkezik hozzád egy futár, aki egy dobozban hoz néhány szuper társast. A játékok nálad maradhatnak egészen a következő doboz érkezéséig. Vedd át az új adagot a futártól és add át neki a régit! Na és milyen játékokra számíthatsz? Egy előzetes kérdőív alapján válogatjuk ki személyesen neked, hogy mi kerüljön a dobozodba. Biztosan nem kapod kétszer ugyanazt, és olyat se, ami már megvan neked, vagy amit kifejezetten nem szeretnél. A játékokhoz ráadásul mellékelünk szabálymagyarázó videókat is, amiken a már jól ismert Játszóházas játékmesterek segítenek a szabályok elsajátításában. Előfizetni három hónapra tudsz, de ha esetleg nem lennél elégedett a szolgáltatással, és ezt közvetlenül az első szállítás után jelzed, akkor a teljes befizetett összeget visszautaljuk.

Választható előfizetések

*Egy hónap minden esetben 28 napos ciklust jelent

a1.png
b1.png
c1.png

Előfizetőink visszajelzései:

 

 

Fanni:
" Azul játék nagyon jó és hihetetlen, hogy így beletrafáltatok az ízlésünkbe.. Nagyon örülök, hogy előfizettem! "

Dávid:

" Minden részletében jól szervezett, s profi csapat. Gondoltak a legapróbb dolgokra is. Végtelenül korrektség, s rugalmasság jellemzi az oldalt. Minden a környezetemben lévőnek ajánlom állandóan. "

Lili:

" Nagyon köszönjük, hogy rugalmasan kezeltétek a speckó kéréseinket. Imádjuk, hogy nem kell szabályt olvasgatni, a videókból első nézésre tök jól érthetőek a szabályok. "

Antal:

" Nagyon jó kezdeményezés, reméljük, hogy hosszabb távon is fennmarad! Sok-sok játékot ki lehet így próbálni, mindig van valami izgalmas a csomagban ami mindenkinek tetszik :) "

Mariann:

" Remek szórakozás volt! Nagyon köszönjük, hogy kipróbálhattuk ezeket a szuper játékokat Veletek! "

Fruzsina:

" Én csak áradozni tudok! Abszolút ránk szabott játékokat küldtetek! Nagyon izgalmas volt már a doboz kibontása is :) a játékokról nem is beszélve! Az, hogy QR kóddal lehet eljutni a magyarázathoz, az szerintem zseniálisan menő :D mind a 3 magyarázat nagyon tetszett! Szuper, hogy nem kell végigböngészni a szabályzatot, helyette érthetően, kedvesen, viccesen elmondják nekünk, hogyan kell játszani! :) "

 

Gábor:

" A karantén-időszak számomra legizgalmasabb kezdeményezése, de azon túl is van létjogosultsága! "

Gyakran Ismételt Kérdések

 

 

 

1. Most akkor kettő vagy három játék lesz a dobozban?

Az aktuális játékok hosszától (játékidő) és fizikai méretétől függ. Ha hosszabb, nagyobb játékok vannak soron, akkor valószínűleg csak kettő, de ha kisebb, rövidebb játékokat kapsz, akkor biztosan három.

 

 

 

2. Ha most rendelek, mikortól számít a három hónap?

A három hónapos ciklus akkor kezdődik, amikor átveszed az első dobozodat. A „RENDELÉS“ gombra kattintva egy kérdőívhez jutsz, ahol megadhatod a szállítási és számlázási adataidat is. Ezek után email-ben küldünk egy díjbekérőt, amit átutalással, vagy a Barionon keresztül kártyás fizetéssel tudsz kiegyenlíteni. Miután a számla ki lett egyenlítve, mi összeállítjuk és feladjuk az első dobozodat.

 

 

 

3. Csak budapesti címmel lehet előfizetni?

Nem! Az ország egész területére tudunk szállítani.

 

 

 

4. Tehát simán előfizethetek, és ha az első alkalom után meggondolom magam, visszakapom a teljes befizetett összeget?

 

Igen, de arra kérünk, hogy ezzel ne élj vissza, és csak akkor fizess elő, ha valóban szeretnéd a szolgáltatást.

 

 

5. Hol találok egy listát a játékaitokkal?

A BoardGameGeek gyűjteményünkben. Azonban folyamatosan szerzünk be új játékokat, a meglévők közül pedig akad jó néhány, ami sajnos nem alkalmas a kölcsönzésre, így eltérések akadhatnak.

Gyerekjátékainkat kiválogattuk egy külön gyűjteménybe, ezeket itt találod.

 

 

 

6. Kérhetek konkrét játékot a gyűjteményetekből?

Erre nincs lehetőség, de ne aggódj, mindig próbálunk az igényeknek legmegfelelőbb társaskupacot összeállítani!

 

 

 

7. Hogyan válogatjátok össze a csomagba kerülő játékokat? Melyik játékokra számíthatok?

Hogyha a fenti „RENDELÉS“ gombra kattintasz, akkor rögtön egy rövid kérdőívre jutsz majd. Itt megkérdezzük többek között, hogy hányan játszanátok általában, mennyi időt szántok a társasozásra, mennyire összetett játékok érdekelnek, illetve melyik játékokat nem szeretnéd semmiképp megkapni (mert nem szereted, vagy már megvan otthon). De akár teljesen ránk is bízhatod, ugyanis azt mindenképp garantáljuk, hogy sok éves saját-, és sok éves rendezvényszervező tapasztalat alapján csakis a legjobb társasokat válogatjuk össze - olyanokat, amivel mi magunk is bármikor szívesen játszunk.

 

 

 

8. A jelenlegi járványhelyzetben nem veszélyes a kölcsönzés?

Nem, mert ügyelünk rá, hogy minden játék legalább 72 órát pihenjen két címzett között, és ez az aktuális információk szerint elegendő arra, hogy az esetleges vírusok elpusztuljanak a különböző felületeken.

 

 

 

9. Mi történik, ha épp nem vagyok otthon, amikor jön a futár?

A kiszállítást logisztikai partnereink végzik. Kapsz előzetesen email értesítést a csomag érkezéséről, és akár módosíthatod a kiszállítás időpontját is. Két sikertelen kézbesítés esetén a csomag visszatér hozzánk, és az előző ciklus játékai maradnak nálad még egy ciklusra, a következő csere időpontjáig.

 

 

 

10. Nekem kell majd csomagolást szereznem a visszaküldéshez?

Nem, olyan dobozban fogod kapni a játékokat, amiben vissza is tudod küldeni őket. Sőt, kifejezetten kérünk is arra, hogy ugyanazt a dobozt használd, hogy ezzel is csökkentsük a hulladék mennyiségét. Az viszont fontos, hogy legyen összekészítve a csomag a futár következő látogatására, hogy ne kelljen majd a kapuban várnia.

 

 

 

11. Hogyan érem el a szabálymagyarázó videókat?

Minden játék dobozának a fedelében találsz egy QR-kódot, ezt beolvasva jutsz el a videóhoz.

 

 

 

12. Nem szeretnék előfizetni, de megnézhetném a videókat?

Nem, sajnos erre jelenleg nincs lehetőség.

 

 

 

13. Tudok fizetni készpénzzel?

Egyelőre nem, csak a számla alapján utalással, vagy a Barionon keresztül kártyával lehetséges a fizetés.

 

 

 

14. Kaució?

Nem kérünk, mert bízunk benned. Cserébe azt kérjük, hogy úgy vigyázz a Játszóházas játékokra, mintha a sajátjaid lennének! Mindig ellenőrizd a játék állapotát, amikor megkapod és akkor is, mielőtt visszaküldenéd. Azonnal értesíts minket, ha bármi problémát észlelsz!

 

15. Mi történik akkor, ha mégis baja esik a játéknak, amíg nálam van?

Az ilyen helyzeteket egyedileg bíráljuk el. Tudjuk, hogy balesetek előfordulnak, és mindenképpen egy számodra is elfogadható megoldást keresünk majd. A legrosszabb esetben a társas teljes árát kell megtérítened, az újonnan kapható játék árának megfelelően. Azonban ne feledd, hogy az előfizetéssel elfogadod az itt elérhető kölcsönzésre vonatkozó ÁSZF-ünket, mely szerint szándékos károkozás, illetve a játék vissza nem küldése esetén a játék árán felül 5.000 Ft ügyintézési díjat számolhatunk fel játékonként.

 

16. Ha most előfizetek, mikor kapom kézhez az első csomagomat?

A kérdőív kitöltése után 24 órán belül küldjük a visszaigazolást és a díjbekérőt. A befizetéstől számítva maximum 10 (általában 3-4) munkanapon belül összekészítjük a csomagot és átadjuk a futárszolgálatnak, akik 1-2 munkanapon belül kézbesítik.

 

© 2020 by Játszóház Projekt