top of page

ISKOLAI KÉSZSÉGFEJESZTÉS TÁRSASJÁTÉKOKKAL

Küldetésünknek tekintjük, hogy ne csak a felnőttek, hanem a fiatalabb korosztály is megszeresse a modern társasjátékokat. Hisszük, hogy ezek integrálása az oktatásba már általános iskolás kortól nagyban elősegíti a gyermekek értelmi és érzelmi fejlődését, megkönnyítve ezzel az iskolában tanultak megértését és megjegyzését is.  Míg a gyermekek élvezik a játékot és mindenekelőtt élményt szereznek vele, a társasjátékok olyan készségeket fejlesztenek, melyek segítenek boldogulni az iskolán belül és kívül egyaránt, és hozzájárulnak a gyermekek társadalmi beilleszkedéséhez.

További információk: tarsassuli.hu

iskola társasjáték
Iskola

Szenzációs volt az óra,

nagyon élvezték a gyerekek.

Kíváncsian várjuk a következő

alkalmat. :)

Tóth Béláné
Bíró Lajos Általános Iskola

Nagyon élveztük a mai napot. Nagy köszönet a fiúknak. Kedvesek, nyitottak, nyugodtak. A gyerekek és mi is nagyon örültünk a mai napnak.
Várjuk a következő lehetőséget januárban.

Györfi Gabriella
Bíró Lajos Általános Iskola

A kollégák és a gyerekek is áradoztak, nagyon élvezték
a mai órát és már várják
a  következőt!

Ceskel-Tarcsay Adrienn
Hild József Általános Iskola

Iskolai foglalkozásainkon az osztályok heti-havi rendszerességgel vesznek részt. A negyvenöt perces tanóra lehetőséget biztosít arra, hogy az osztályból minden gyerek bekapcsolódjon egy közös programba, ami során a gyerekek 3 tapasztalt játékmester segítségével, 4-6 fős csoportokban ismerkedhetnek meg modern társasjátékokkal.  Az osztályok testre szabott, egész éves tematika szerint haladva, kilenc különböző fejlesztési terület köré csoportosítva tanulják meg a játékokat.

 

További részletekért a programmal kapcsolatban, írj nekünk üzenetet!

Mikor lesz legközelebb? Mikor lesz már? Ismétlődnek a kérdések a társasjáték órákkal kapcsolatban.

Mert van abban valami nagyszerű, valami nagyon izgalmas, hogy hónapról hónapra újabb és eddig nem ismert társasjátékokkal lehet játszani. Az együtt izgulás, a nevetés, a vetélkedés igazi színterei ezek az órák.  Olyan kikapcsolódás, ami aztán később is beszédtémát ad, ha felmerül egy-egy játék mozzanata. Mert ötletesek, kreatívak, fantáziadúsak és messze túlmutatnak a hagyományos dobok a dobókockával és lépegetek játékokon.

A játékmesterek türelmesek de nagyon érzik, mikor kell váltani, új játékot bemutatni.

Csak ajánlani tudom mindenkinek!

Simon Péter
Hild József Általános Iskola

bottom of page