Társasjáték tábor

Táborunk elsősorban a társasjátékokra épül, a gyerekek a hét során korosztályuknak megfelelő csapatokban ismerhetnek meg izgalmas játékokat. A társasozáson kívül pedig számos egyéb szuper szabadidős programmal is készülünk! 

A tábor során természetesen maximálisan odafigyelünk a higiéniai és tisztasági ajánlásokra és igyekszünk a lehető legbiztonságosabb körülményeket biztosítani a gyerekek számára.

Időpont:

2020. július 27-31.

8:00-16:00

Helyszín: 

Őrmezei Kaptár Ifjúsági Klub

(1112 Bp., Neszmélyi út 36.)

A tábor ára:

29.500,- Ft

(Tartalmazza a programok és a napi 3x-i étkezés díját.)

Táborvezető: Fegyvári-Huszár Janka
janka@jatszohazprojekt.hu
+36 30 200 3931

Nagyon szépen köszönjük a lehetőséget! A gyerekek nagyon jól érezték magukat, rengeteg élménnyel gazdagodtak! További kellemes nyarat, a fotókért pedig külön köszönet!

Nagyon örülünk, hogy idén is szerveztetek társasjáték tábort. Fiam tavaly is jól érezte magát veletek, szerinte a társasjáték tábor volt tavaly a legjobb nyári tábora. :)

Köszönjük szépen :) Jó dolguk volt a gyerekeknek és az ebéd is nagyon finom volt :) köszi az egész csapatnak, minden játékmesternek a jó hangulatot, figyelmet és türelmet!

Köszönjük, hogy idén is ilyen színvonalas, nagyszerű tábort szerveztetek! Hani nagyon jól érezte magát most is. Neki is állt itthon egy papírmasé bábu készítéshez. :)

Köszönjük a fotó- és videóbeszámolót a táborról, Simon nagyon jól érezte magát veletek, úgyhogy jövőre is csatlakozni fog a táborhoz, ha lesz lehetőség. :)