top of page
Társasjáték tábor

Táborunk elsősorban a társasjátékokra épül, a gyerekek a hét során korosztályuknak megfelelő csapatokban ismerhetnek meg izgalmas játékokat. A társasozáson kívül pedig számos egyéb szuper szabadidős programmal is készülünk! A táborok hétfőtől péntekig 8:00-16:00-ig tartanak.

Időpontok:

2023. június 26-30.

Helyszín: B29 (1114 Budapest, Bartók Béla út 29.)

A tábor díja: 33.500 Ft (Újbuda önkormányzatának támogatásával)

2023. július 17-21.

Helyszín: Magyar Természettudományi Múzeum (1083 Budapest, Ludovika tér 2-6.)

A tábor díja: 35.000 Ft

(A tábor ára tartalmazza a programok és a napi 3x-i étkezés díját.)

Táborszervező: Fegyvári-Huszár Janka
tarsasjatekorak@gmail.com 
+36 30 200 3931

Jelentkezéshez vagy érdeklődéshez írj egy emailt a tarsasjatekorak@gmail.com címre!

Nagyon szépen köszönjük a lehetőséget! A gyerekek nagyon jól érezték magukat, rengeteg élménnyel gazdagodtak! További kellemes nyarat, a fotókért pedig külön köszönet!

Nagyon örülünk, hogy idén is szerveztetek társasjáték tábort. Fiam tavaly is jól érezte magát veletek, szerinte a társasjáték tábor volt tavaly a legjobb nyári tábora. :)

Köszönjük szépen :) Jó dolguk volt a gyerekeknek és az ebéd is nagyon finom volt :) köszi az egész csapatnak, minden játékmesternek a jó hangulatot, figyelmet és türelmet!

Köszönjük, hogy idén is ilyen színvonalas, nagyszerű tábort szerveztetek! Hani nagyon jól érezte magát most is. Neki is állt itthon egy papírmasé bábu készítéshez. :)

Köszönjük a fotó- és videóbeszámolót a táborról, Simon nagyon jól érezte magát veletek, úgyhogy jövőre is csatlakozni fog a táborhoz, ha lesz lehetőség. :)

bottom of page